avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen solutionare daune auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen solutionare daune auto

In 28 august 2019 am avut neplacerea de a gasi masina lovita in parcare. Din fericire un vecin binevoitor care a asistat la incidentul auto, mi-a pus la dispozitie nr de inmatriculare al vinovatului.
In consecinta, am apelat la Pol. Rutiera pentru identificarea si tragerea la raspundere a vinovatului.
Pana la aceasta ora nu am nici o informare din partea politiei. La vizitele facute la sediu, agentul responsabil de rezolvarea situatiei mele mi-a furnizat niste raspunsuri de-a dreptul socante : "nu l-am putut cita pentru ca lucrez in tura de noapte si nu pot deranja omul seara", "este perioada concediilor si avem mult de munca" si cel mai surprinzator : " daca nu rezolvam sesizarea dvs. in 30 zile, se va aloca un nou termen de 6 luni in care vom avea timp sa va rezolvam " !?!
Intrucat din discutiile purtate suspectez lipsa de competenta a agentului si a biroului din cadrul caruia face parte , ce actiuni pot intreprinde pentru rezolvarea situatiei ?

Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Ovidiu Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:38, 17 Septembrie 2019
Poate nu ar strica o audienta la comandant...
Am luat in calcul varianta asta, dar nu cunosc procedura prin care se solicita audienta. Mi-a fost refuzata cererea de a avea un nr de telefon de contact al secretariatului Politiei Rutiere - cel de pe site-ul oficial fiind conectat in permanenta la un fax , iar la intrarea in sediu este montat un interfon la care se raspunde foarte greu sau deloc, desi programul este non-stop....

Mentionez ca ma refer la Politia Rutiera a Mun Galati.

Ionut.ion a scris:

Poate nu ar strica o audienta la comandant...

Cautati pe site-ul dumnealor, exista un formular.
Il descarcati, completati si depuneti la registratura
[ link extern ]
Puteti incerca sa discutati si cu cei de la MAI pe fb., am auzit ca au "rezolvat"cateva cazuri...
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis in urma unui accident fara urmarire penala kadir kadir am avut un accident in a2 zi de pasti.in urma declaratiilor date de pasageri.unul din ei fiind ranit am fost scos de sub urmarire penala agentul de politie ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand primesc 3 raspunsuri diferite de la politia targoviste? fflorin fflorin AM FOST OPRIT DE O PATRULA A POLITIEI DAMBOVITA LA DATA DE 3-07-2008 SI AU CONSTATAT CA AM CIRCULAT CU NUMERE ROSII EXPIRATE ; AM MERS LA SECTIE AM DAT ... (vezi toată discuția)
Talin retinut aledeea22 aledeea22 Buna ziua va rog lamuriti-ma si pe mine in situatia de fata, am fost oprita de catre un echipaj de politie pentru a efectua un control cei de la rar in urma ... (vezi toată discuția)