avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Internari abuzive la Psihiatrie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Internari abuzive la Psihiatrie

De ce se mai fac și astazi dosare la Psihiatrie pentru infracțiuni de natura penală? Rolul spitalului este sa a vindece, al Justitiei de a pedepsi. Ar trebui verificate aceste internari. Consider ca 1% sunt legale, la cerere, celelalte sunt abuzive, la comanda
Pot să declare membri ai familiei ca ești nebun și în urmă internării, aceștia beneficiază de scutiri de taxe. De ce nu se verifice aceste dosare , iar corupții, politisti, cadre medicale, etc sa fie arestati, să nu mai profeseze niciodata. Ar trebui sa se desființeze aceste secții ineficiente, nu s-a văzut niciun caz de vindecare în urmă tratamentului, dimpotriva, oameni normali au fost lobotomizati, internați cu ușoară depresii au devenit nebuni incurabili, neglijenti, primul simptom, apoi detașați, dezechilibrati și în semnul propriu, după tratament merg sprijinindu-se de pereti, cu o pierdere totală a respectului de sine. Locuri de exterminare.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:51, 18 Septembrie 2019
Pot exista verificari in cazuri concrete, in urma unor sesizari facute in scris, cu nr. de inregistrare/ data sau in urma unor hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am intalnit un caz bizar de oligofren Lycidas Lycidas Conducere fara permis, persoana in cauza sufera de oligofrenie GR II teoretic, diagnostic dat de catre IML Mina Minovici, in anul 1985, in acele perioade totul ... (vezi toată discuția)
Informare Camelya50 Camelya50 Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa ... (vezi toată discuția)
Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru Blanky Blanky Care este pedeapsa pentru un psihiatru ce da medicamente de tip anti-depresiv unui minor.Este vorba de Seroquel,ce este interzis persoanelor sub 18 ani. Ce ... (vezi toată discuția)