avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta venit pentru indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta venit pentru indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Carei institutii ma adresez pentru a obtine adeverinta de venit pentru indemnizatia de crestere copil cand una din societatile la care am lucrat pana in martie 2019 s-a radiat? Copilul s-a nascut in august 2019. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 08:47, 19 Septembrie 2019
Lichidatorului judiciar sau detinatorului legal al arhivei acelei societati.
Multumesc! Nu exista lichidator judiciar (nu a fost cazul), iar arhiva a fost expediata catre compania mama intr-o alta tara. Iar acolo nu am cui sa ma adresez pentru completarea adeverintei tip, nu am contacte, adresa etc.
Nu exista o institutie a statului care sa imi emita o dovada a veniturilor? ANAF?! Toate declaratiile au fost depuse si toate taxele platite la timp.
ANAF-ul este in masura sa va elibereze o astfel de adeverinta , iar de la ITM solicitati un extras REVISAL.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata in 2011 silviu1958 silviu1958 Cum se poate obtine o adeverinta de salarizare de la o societate desfiintata in 2011 ? (vezi toată discuția)
Cum se mai pot obține documente din dosarul personal și extrasul din revisal dacă firma a fost radiată? cyan cyan Ce se intampla cu documentele de personal ale unei firme dupa ce este radiata de la Registrul comertului? De la cine se mai pot obtine documente din dosarul ... (vezi toată discuția)