avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atitudine abuziva si hartuire a sefului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atitudine abuziva si hartuire a sefului

Sunt angajat ca sofer autobuz. Aceasta meserie presupune o stare de sanatate fizica si psihica foarte buna dupa cum bine stim. Problema este ca seful de garaj are o atitudine de stapân atat fața de mine cât și fața de colegi (pentru ca nu este el angajatorul - deci suntem colegi) Nu precupețește nici un efort sa ne jigneasca si sa ne impuna sa facem lucruri care nu tin de obligațiile din fișa postului sau sa achiziționam pe banii personali piese sau consumabile pentru autobuz. Ma amennința ca nu mai iau banii care trebuie (salariul intreg) daca nu investesc in autobuz. Ni se adreseaza numai cu apelative de genul Ba și Ma si numai pe ton imperativ. In cazul in care este iritat de cineva care indrazneste sa-i dea o replica incepe chiar sa injure. Noi mergem in traseu deja stresati de el. Ne terorizeaza la propriu cu atitudinea si comportamentul sau si asta indiferent de varsta. El are 40 de ani dar vorbeste murdar si de sus chiar si cu colegi care mai au cateva luni de zile pana la pensie. Este un satrap. Ce putem face ? Sa nu-mi dați va rog trimitere catre SINDICAT ca ... este zero barat (adica este aservit conducerii - ce s-o mai dau dupa deget)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 19 Septembrie 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)
Dear madonna, peraspera peraspera Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom ... (vezi toată discuția)