Buna seara.
Ma confrunt cu o problema si nu stiu daca se mai poate face ceva.
Am formulat o contestatie la executare si mi-a fost respinsa cererea . Am depus apel respins ca nefondat. Problema este ca prim instanta, inainte de a da solutia a repus procesul pe rol cerand lamuriri la sesizarea mea ca desi s-a depus un contract cu un numar , in toate cererile, mailurile , chiar si in ordinul de plata este trecut alt nr. de contract. Intimata care nu depusese intampinare,a trimis raspuns, contractul de credit si capturi de ecran cu numar de contract diferit. Instanta a considerat ca acele contracte sunt unul si acelasi desi sunt discrepante majore intre ele : dura creditului in contract este de 20 zile in capturi de doar 5 zile, dobanda in contract este 0% in capturi 0,7% zi, suma de plta in contract este 602,5 lei in capturi 620 lei , valoare totala de plata in contract 1102.5 lei in capturi 1120 lei. desi am adus aceste argumente si apelul a fost respins ca nefondat. Intrebare: daca instanta a decis ca acete contracte sunt unul si aceleasi desi au clauze diferite , care din ele se aplica? Pot cere lamuriri daca mi-a fost respinsa contestatia? Ma intereseaza sa solicit la muriri pentru hotararea data de prima instanta si anume daca cele doua contracte sunt aceleasi cum a stabilit instanta ce clauze sunt valabile?Multumesc
buna ziua,
mai explicati-mi putin. executorul va executa in baza altui contract decat cel pe care il are la dosar? incuviintarea instantei a fost data pentru alt titlu executoriu?
Buna ziua.
La dosar a fost depus un contract. Dar am constat divergente am cerut informatii, am depus si contestatie la executare. Creditorul a depus captura ecran program informatic in cre nr de contract difera de nr de pe contractul fizic, dar si sumele asa cum ama aratat mai sus. Instanta , desi am aratat aceste diferente, a respins contestatia la executare si in apel. Acum intrebarea este daca instanta a decis ca sunt unul si acelasi care clauze si valori se aplica ? Sunt diferente, iar creditorul poate cere executare si pe difernta de valoare din captura de ecran fata de contractul fizic. suma este mica dar...,Adica in captura de ecran suma totala este 1120 iar conform 1102.5lei. Asta intreb daca pot cere lamurirea dispozitivului hotararii. adica sa stiu exact care clauze si valori se aplica.
Multumesc.
Executarea silita
alexyxy
In data de 18-08-2016,Curtea de Apel Bucuresti,a respins cererea paratei de suspendare a executarii, ca nefondata. Definitiva. Care sunt etapele de urmat ... (vezi toată discuția)