Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
 Avocat Tabrea Alexandru, Avocat 	
			 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Julia24	                   

Buna ziua.
In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)
	                    Julia24	                   

Buna ziua.
In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)

sorin_bv2009	                   

Bună ziua, sunt divorțat de un an dar nu am făcut partajul. Am rămas cu copilul și ea are pretenție la partaj la jumătate din apartament și bunuri. E ... (vezi toată discuția)
	                    sorin_bv2009	                   

Bună ziua, sunt divorțat de un an dar nu am făcut partajul. Am rămas cu copilul și ea are pretenție la partaj la jumătate din apartament și bunuri. E ... (vezi toată discuția)

azumy	                   

Buna ziua,
Apartamentul in care locuim este al sotului meu obtinut inaintea casatoriei de la parintii lui care s-au mutat in mediul rural. Pentru a-i trece ... (vezi toată discuția)
	                    azumy	                   

Buna ziua,
Apartamentul in care locuim este al sotului meu obtinut inaintea casatoriei de la parintii lui care s-au mutat in mediul rural. Pentru a-i trece ... (vezi toată discuția)