avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Distanta materiale combustibile fata de cladiri
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Distanta materiale combustibile fata de cladiri

Buna ziua,

Puteti sa-mi spune-ti care e distanta minima de depozitare a materialelor combustibile (ex: paleti din lemn) fata de cladiri?
Sau la care capitol, dispozitii, OMAI din L307 gasesc informatia asta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 21 Septembrie 2019
Utilizarea focului deschis nu se admite la distanțe mai mici de 40 m față de locurile cu pericol de explozie: gaze și lichide combustibile, vapori inflamabili, explozivi etc., respectiv 10 m față de materiale sau substanțe combustibile: lemn, hârtie, textile, carton asfaltat, bitum, ulei etc., fără a fi supravegheat și asigurat prin măsuri corespunzătoare.
[ link extern ]
Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns, insa eu vreau sa stiu care distanta minima de depozitare a materialelor combustibile (ex: paleti din lemn) fata de o cladire in cazul in care nu e foc deschis. Nu ma refer la lucrul cu foc deschis.

Mss mult!
Nu conteaza daca este vorba de foc deschis sau nu. Trebuie respectata distanta de minim 40 de m.
Zona de depozitare trebuie protejata impotriva focului prin montarea de instalatii de stins incendiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paleti non euro tratati ignifug? TuRa TuRa Buna ziua, Exista o lege care precizeaza ca paletii NON euro depozitati intr-un depozit trebuie obligatoriu tratati ignifug? (industria automotiv) Exista asa ... (vezi toată discuția)
Posesia de substante inflamabile panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin este permisa posesia/depozitarea de substante inflamabile in anexele scarilor de bloc? (vezi toată discuția)
Permis de lucru cu foc Christian Burlacu Christian Burlacu Este necesar permisul de lucru cu foc in loc deschis pentru lucrari de sudura sau debitare cu flex? Multumesc (vezi toată discuția)