avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sucesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sucesiune

Buna ziua. Socri la momentul decesului soacrei aveau un depozit bancar in suma de aproape 75 mii lei,Mentionez ca nu s_a facut succesiunea dupa soacra ,iei fiind trei frati doua surori si fratele. In urma cu o luna socrul care are 90 ani si care nu stie sa foloseasca instrumentele bancare de plata a primit o instiintare de la banca privind acele depozite.care au fost trecute in contul curent si la care a fost atasat card, acesta fiind in posesia fratelui, fara a exista o inputernicire notariala. s_au o intelegere intre frati. Ce se poate face in acest caz.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2019
motanugec, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:00, 22 Septembrie 2019
Pe ce nume sunt conturile de fapt si cum a ajuns cardul la frate ?
Daca conturile sunt pe numele socrului si fratele e imputernicit sau socrul i-a dat cardul, e explicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune standan54 standan54 Se face succesiune in urmatorul caz: a decedat socrul meu;soacra mea are doua fete (cea mare este din prima casatorie iar cea mica este din a doua casatorie ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Succesiune si altele standan54 standan54 Buna ziua, Am urmatoarea problema: socrul a decedat,casa este pe numele soacrei, de asemenea mentionez ca toate contractele de utilitati sunt tot pe numele ... (vezi toată discuția)