avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să schimb avocatul, pot recupera onorariul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să schimb avocatul, pot recupera onorariul plătit în întregime? Procesul a fost înregistrat dar nu are termen stabilit

am platit avocatul pentru un proces de divort divorţ CU COPII+EX.AUT.PARINTESTI+STAB. DOM. MINOR+PENSIE ÎNTREȚINERE+PARTAJ BUNURI COMUNE+REVENIRE NUME
Vreau sa schimb avocatul .
Se pot recupera bani dați
Procesul a fost inregistrat dar nu are data de sedinta
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: nenea toto , utilizator 16:43, 18 Ianuarie 2020
buna ziua ,Vis a vis de procesul de divort ,S-a dat prima pronunțare fara participare ,de anulare ,cu termen de de refacere cerere ,Nu s-a mai făcut cerere .Acum pot sa recuperez o parte de bani ,Am dat 450 de EURO
buna ziua ,Vis a vis de procesul de divort ,S-a dat prima pronunțare fara participare ,de anulare ,cu termen de de refacere cerere ,Nu s-a mai făcut cerere .Acum pot sa recuperez o parte de bani ,Am dat 450 de EURO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Partaj, taxa de timbru stefanliliana stefanliliana Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î reconstructia ... (vezi toată discuția)