avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini insuportabili
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini insuportabili

Buna seara, locuiesc la bloc la et 3 , la etajul 2 sub noi locuieste o dna cu probleme as putea spune psihice. Fetita mea de 3 ani ca orice copil se si joacă si foarte rar, alerga putin si prin casa. Merge la gradi de la 7 la 18 ajungem acasă dupa 18.30 uneori chiar pe la 20, dna cu pricina zilnic ne da mesaje cs ea este proprietara ca este la ea in casa , ultima dată ne a spus că, fericirea fetiței mele este clădită pe nefericirea ei . Va rog spuneti mi dacă o pot potoli sau dacă pot face reclamatie pt cs sincer m am săturat de ea. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 23 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anterior oricarui demers catre autoritati analizati avantajele sa asigurati protectia fonica a partii unde copilul are locul de joaca
In condominii pot aparea astfel de situatii
|Nu ne putem alege vecinii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la ... Andreea Buta Andreea Buta Buna ziua, Va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la bloc, etajul 3 , la etajul 2 sta o dna care are niste pretentii absurde de om nebun.Fetita de ... (vezi toată discuția)
Linistea publica-limitari gabrielaguler gabrielaguler Buna ziua, Am un copil de 6 ani si dupa ce ne intoarcem de la gradinita/lucru (cel mai devreme ora 17:00 cand vremea nu permite sa ramanem inca 1-2 ore pe ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare...sora ararin ararin Buna ziua Am o fetita de 2 ani dintr-o relatie de concubinaj. In momentul de fata nu ma mai inteleg cu tatal ei, ceea ce a dus la lipsa oricarui contact ... (vezi toată discuția)