avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pieton pe culoarea rosie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pieton pe culoarea rosie

Buna seara,

Acum cateva zile am accidentat un pieton el avand culoarea rosie, alergand pe trecere, eu avand verde. Am sunat la 112, la fata locului a ajuns un echipaj SMURD si un politist pe motocicleta. Pietonul a refuzat transportul la spital, iar imediat am fost la Brigada Rutiera sa declar accidentul. A 2 a zi am aflat ca pietonul s-a internat in spital cu o fractura. Tin sa precizez ca nu am primit proces verbal, politistul de la fata locului a notat datele tuturor + martori si m-a redirectionat catre Brigada Rutiera.

La Brigada Rutiera am dat o declaratie si am primit o hartie "Autorizatie de reparatie".

Nu am primit proces verbal, nu am o hartie cu cine este vinovat. Politistul la fata locului a spus ca de vina este pietonul si daca vreau sa ma judec cu el civil pentru daune.

Nu mi s-a retinut permisul sau am fost amendat.

Care sunt pasii urmatori?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
Mihai Iosneacu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:06, 24 Septembrie 2019
Pentru daune materiale va trebui să vă adresați instanței civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a retinut permisul de conducere pentru neacordare trecere pietoni ddaniel4416 ddaniel4416 [b]Buna ziua as dori un sfat sau in caz ca contestatia nu are nici un rezultat pe cineva care ar putea sa se ocupe de recurs .[/b] Va atasez exact plangerea ... (vezi toată discuția)
Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni ... Hozan Stefan Hozan Stefan Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni care erau în stare de ebrietate și au trecut la culoarea roșie a semaforului, victime a ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)