avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita samsar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita samsar

Am castigat procesul civil cu un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca acesta trebuie sa imi dea inapoi banii pe masina iar eu sa ii dau masina insa nu exista un 'daca' in acea hotarare adica daca samsarul imi da banii atunci eu ii dau masina.
Poate sa vina cu un executor judecatoresc sa imi ceara masina (un prieten spunea ca o sa vrea si onorariul pt executorul lui) inainte de a imi da banii? Cum trebuie sa procedez?
In plus este foarte posibil sa nu aiba nimic pe numele lui, cum poate fi executat silit?
Multumesc si sper ca ma poate ajuta cineva.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:21, 25 Septembrie 2019
Este evident ca daca nu va achita nu ii returnati masina. Nu poate sa va execute silit, sa va ia masina si sa nu achite. Daca face dovada ca are un cumparator pentru masina si suma respectiva va acopera paguba, se poate proceda la vanzarea masinii si la recuperarea sumelor. Apelati la avocat si executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Executare silita samsar Diamandi Diamandi Am cumparat o masina de la un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca eu trebuie sa ii dau masina inapoi iar eu lui banii pe care i-am dat cand am luat\'o. ... (vezi toată discuția)