avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita samsar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita samsar

Am cumparat o masina de la un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca eu trebuie sa ii dau masina inapoi iar eu lui banii pe care i-am dat cand am luat'o. Dar judecatorul nu a scris ca DACA el imi da banii ATUNCI eu ii dau masina. Ma pot trezi ca vine sa imi ceara cu executor masina fara sa imi fi dat banii? El este samsar, mai mult ca sigur nu are nimic pe numele lui, nici la masina pe talon sau contract de vanzare - cumparare nu apare numele lui, deci el poate sa ia in conditiile acestea masina inapoi fara sa imi dea banii inainte?
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:24, 16 Decembrie 2019
Eu zic sa va adresati dvs. mai intai unui executor pentru recuperarea banilor.
Acum macar se considera ca este proprietarul masini si executorul o poate vinde pentru recuperarea prejudiciului, adica a banilor ce ar trebui sa vii dea dumnealui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita samsar Diamandi Diamandi Am castigat procesul civil cu un samsar. Hotararea judecatoreasca spune ca acesta trebuie sa imi dea inapoi banii pe masina iar eu sa ii dau masina insa nu ... (vezi toată discuția)
De pe un contract de vânzare-cumpărare lipsește semnătura cumpărătorului. poate fi considerat contract fals sau e doar o omisiune a celui care le redactează? Diamandi Diamandi Buna ziua. Daca pe un contract de vanzare cumparare lipseste semnatura cumparatorului dar apar datele lui scrise la calculator sau masina de dactilografiat se ... (vezi toată discuția)
Executare parat Diamandi Diamandi Sunt sotia reclamantului si martora intr-un proces civil in care s-a dat hotararea ca paratul sa imi dea banii inapoi. Acesta a facut apel. Care este procedura ... (vezi toată discuția)