Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andrey23ken	                   

Asociatie de proprietari - declarare numar persoane.
Buna ziua, 
Care este modalitatea legala ca proprietarii sa isi declare corect nr de persoane? Din ce am ... (vezi toată discuția)
	                    andrey23ken	                   

Asociatie de proprietari - declarare numar persoane.
Buna ziua, 
Care este modalitatea legala ca proprietarii sa isi declare corect nr de persoane? Din ce am ... (vezi toată discuția)

Deearheea	                   

Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut ... (vezi toată discuția)
	                    Deearheea	                   

Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut ... (vezi toată discuția)

bulanmaster	                   

Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias? (vezi toată discuția)
	                    bulanmaster	                   

Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias? (vezi toată discuția)