avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Situație juridică teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Situație juridică teren

Buna ziua. Vreau sa construiesc un balcon la parterul unui bloc. Am tot ce e nevoie pentru certificat de urbanism. Un arhitect ma sfătuit sa aflu mai întâi care e situația juridică a terenului pe care se va amplasa construcția și dacă am voie sa ma desfășor pe acest teren. Problema este ca nu știu unde as putea afla acest detaliu. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:39, 25 Septembrie 2019
Buna ziua,
Primaria este cea mai in masura sa va ajute.
Puteti intreba si la asociatie daca trotuarul din jurul blocului apartine blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu verde langa condominium Diod Diod Buna ziua. Direct la subiect. Am apartament la parterul unui bloc. Toate apartamentele deasupra mea prezinta balcon. As dori sa imi fac si eu unul. Exista un ... (vezi toată discuția)
Gradina din fata/spatele blocului camybya camybya Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o dilema: cine este beneficiarul gradinii din fata/spatele blocului? Locatarul de la parter, locatarii de pe palierul ... (vezi toată discuția)
Ajutor balcon construit pe teren in devalmasie Stelianii18 Stelianii18 Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema . Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al ... (vezi toată discuția)