avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzare haine de firma
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzare haine de firma

Pentru a putea vinde haine de firma de ex: Zara, Bershka, Stradivarius, cumparate din depozite u.e, de ce acte am nevoie sa fie in regula?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:02, 26 Septembrie 2019
strict legal? facturile de achizitie.
daca vreti sa si vindeti, acceptul filialelor locale ale firmelor citate
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare haine de firma zara , stradivarius , bershka etc Laurentiu90 Laurentiu90 Am si eu o nelamurire cu acest subiect. Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse de firma avril_dor avril_dor Buna ziua! In ce conditii pot vinde legal in magazin/stand haine noi cumparate cu factura din magazine (din alta tara UE cand au fost la reducere) in genul ... (vezi toată discuția)
Cum deschid un magazin de haine? manuela_n manuela_n Ideea e ca doresc sa deschid un magazin de haine in care sa vand marfa cumparata en-gros,eventual de marca (gen ... (vezi toată discuția)