avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Componenta comisiei de inventariere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Componenta comisiei de inventariere

VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ESTE LEGAL SA FII NUMIT IN FIECARE AN DIN ULTIMII 6 IN COMISIA DE INVENTARIERE,IAR, IN ULTIMII 2 ANI IN COMISIA DE INVENTARIERE A ELEMENTELOR DE ACTIV SI PASIV IN CONDITIILE IN CARE AM PREGATIRE TEHNICA IAR IN INSTITUTIE SUNT ANGAJATI CU PREGATIRE ECONOMICA.
MULTUMESC!
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legalitate numire membru comisie de inventariere elenadeverde elenadeverde VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ESTE LEGAL SA FII NUMIT IN FIECARE AN DIN ULTIMII 6 IN COMISIA DE INVENTARIERE,IAR, IN ULTIMII 2 ANI IN COMISIA DE INVENTARIERE A ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat dacă salariații din contabilitate nu pot fi membri ai comisiei de inventariere ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rog frumos să îmi dați un sfat cu privire la următoarea situație : - în OMFP 2861 din 2009 se spune că în comisia de ... (vezi toată discuția)
Proceduri si decizii ContSters229751 ContSters229751 Carui compartiment dintr-o institutie publica ii revine sarcina sa intocmeasca organizarea controlului financiar preventiv, procedura de valorificare a ... (vezi toată discuția)