avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... LEGALITATE NUMIRE MEMBRU COMISIE DE INVENTARIERE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

LEGALITATE NUMIRE MEMBRU COMISIE DE INVENTARIERE

VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ESTE LEGAL SA FII NUMIT IN FIECARE AN DIN ULTIMII 6 IN COMISIA DE INVENTARIERE,IAR, IN ULTIMII 2 ANI IN COMISIA DE INVENTARIERE A ELEMENTELOR DE ACTIV SI PASIV IN CONDITIILE IN CARE AM PREGATIRE TEHNICA IAR IN INSTITUTIE SUNT ANGAJATI CU PREGATIRE ECONOMICA.
MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Componenta comisiei de inventariere elenadeverde elenadeverde VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ESTE LEGAL SA FII NUMIT IN FIECARE AN DIN ULTIMII 6 IN COMISIA DE INVENTARIERE,IAR, IN ULTIMII 2 ANI IN COMISIA DE INVENTARIERE A ... (vezi toată discuția)
Proceduri si decizii ContSters229751 ContSters229751 Carui compartiment dintr-o institutie publica ii revine sarcina sa intocmeasca organizarea controlului financiar preventiv, procedura de valorificare a ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat dacă salariații din contabilitate nu pot fi membri ai comisiei de inventariere ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rog frumos să îmi dați un sfat cu privire la următoarea situație : - în OMFP 2861 din 2009 se spune că în comisia de ... (vezi toată discuția)