avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Buna ziua. 1. Am cumparat un teren de 650mp intravilan in continuarea proprietatii pe care o am. Proprietatea pe care o am de 350mp este imprejmuita cu gard de beton si plasa. Suprafata cumparata de 650mp, nu este imprejmuita. Imi trebuie autorizatie de constructie pentru imprejmuire cu gard de beton pentru cei 650mp cumparati acum, avand in vedere ca in extrasul de cadastru si publicitate imobiliara la rubrica observatii este specificat” teren imprejmuit cu gard din metal,beton si plasa metalica pe suprafata de 1000mp(exact suprafata intregii proprietati, in care este inclus si terenul pe care l-am achizitionat acum si care nu este imprejmuit), in care in prezent am gard de plasa, gard de beton )” Terenul cumparat se invecineaza numai cu proprietati private.2. Pentru construirea unui garaj si o tereasa(foisor din lemn) imi trebuie autorizatie de constructie? Am inteles ca legislatia s-a schimbat si daca construiesti fara autorizatie esti pasibil de inchisoare?Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Bosscostelino, utilizator

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)