avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Renovare apartament -acte aprobari nevesare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Renovare apartament -acte aprobari nevesare

Buna ziua !
Doresc sa renovez aparatamentul compus din : hol mic, hol mare, baie , camera mica(dormitor) , bucatarie si camera mare cu balcon . In urma renovari ar urma hol mic , hol mare , baie 2 dormitoare ( unul fiind in locul actualei bucatarii) si o bucatarie-sufragerie( transformand camera mare) . De anulat ar fi doar un perete de la camara prevazuta in bucatarie , nu este un perete de rezistenta !
Ce aprobari sau acte as avea nevoie pt a face aceasta mutare ?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 16:43, 30 Septembrie 2019
sunati sau faceti soliciare scrisa la ISC- institultul de stat in constructii.
Ei va vor lamuri.
totodata, sa tineti cont daca stati la bloc, de programul de odihna al locatarilor.
Notificati asociatia de proprietari, vecinii afectati, de obicei cei de deasupra , laterale si dedesubt, si faceti astfel incat sa fie discomfortul cat mai redus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie/reamenajare spatiu apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Vecinul de sub mine a schimbat destinatia camerelor...a transformat bucataria in dormitor, si bucataria mutat-o in camera de ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre spatiu mansarda Son_2020 Son_2020 Buna ziua, anul trecut am achizitinat un apartament la mansarda cu supratafata de 47.32 mp. compus din hol, baie, bucatarie, camera, dormitor, balcon si podul ... (vezi toată discuția)