avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen de valabilitate Referate medicale pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen de valabilitate Referate medicale pentru prelungirea pensei de boala

Buna seara.

Avand transplant renal trebuie sa prelungesc pensia de boala dupa un an. Inainte de asta trebuie sa ma prezint in fata comisie de experti pentru decizie asupra capacitatii de munca.
Am primit acum un an o lista cu rapoartele si analizele medicale necesare pentru comisie , la prelungire, insa nicaieri nu este descris TERMENUL de VALABILITATE a a cestor raparte/analize.

Va rog un raspuns in legatura cu termenul de valabilitate a acestor acte.

Va multumesc,
Attila
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:50, 20 Septembrie 2022
Referatul medical este valabil 3 luni.
V
Va rog să-mi spuneți ce valabilitate are referatul medical și analizele medicale la revizuire pensie boala.
Faceți analizele și referatul când aveți mai puțin de 30 de zile până la data revizuirii la comisie. Dacă sunt mai vechi de 30 de zile comentează doctorul expert, și vă poate purta pe drumuri să repetați analizele și să-i aduceți un referat recent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Valabilitate referat medical neurologie pentru prelungirea pensiei oanacami oanacami Cat timp este valabil referat medical neurologie pentru prelungirea pensiei? (vezi toată discuția)
Pensie medicala mariasimirabela mariasimirabela buna seara,sunt o persoana care pana astazi a fost incadrata in gr1 de invaliditate cu dreptul la un insotitor personal.astazi comisia a decis ca boala de ... (vezi toată discuția)