LauNL 
	    	Utilizator

LauNL 
	    	Utilizator	    

LauNL, utilizator
 LauNL, utilizator 	
			 mbnl 
	    	Utilizator

mbnl 
	    	Utilizator	    

Buna, si eu sunt aceeasi situatie. Pentru a-mi putea pastra si cetatenia Romana, Olanda ma obliga sa demonstrez ca este absolut necesar sa imi dea dreptul sa o mentin. De exemplu, trebuie sa le prezint dovada ca renuntarea la cetatenia romana va avea consecinte grave pentru mine ca de exemplu pierderea dreptului de mostenitor in Romania ( familia mea traieste in Romania, tot membri ei) sau alte dovezi/ argumente de acest gen. Te rog spune-mi cum ai rezolvat in cazul tau? ce dovezi ai adus in acest sens?
~ final discuție ~
 cymsf	                   

As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. 
Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)
	                    cymsf	                   

As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. 
Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)

mariaZZmaria	                   

Situatia mea este urmatoare:
Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)
	                    mariaZZmaria	                   

Situatia mea este urmatoare:
Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)

ancuta12	                   

As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)
	                    ancuta12	                   

As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)