procesul de divort a dost prima oara cand am intrat intr-o judecatorie, daca as fi intrat cu un avocat si acum fosta sotie ar fi umblat prin tribunale sa reuseasca sa isi viziteze copiii! Spun asta pentru ca am dovezi/acte nu declaratii bombastice - au fost 3 ordine de protectie printre alte sute de plangeri la toate unitatile terrei, nu stiu daca a scapat una, primul ordin desi l-am pierdut tot datorita faptului ca am fost fara avocat, a fost complet demantelat de procuratura al doilea in decembrie anul trecut la pierdut cu brio si atentie cu martora ei!!! si apoi ultimul cu ajutorul celor da la dgaspc s1 , poltiei sectia 4 si unei judecatoare de la s1 care judeca un proces intentat de mine pentru program vizitare minori de prin iunie 2018! am dovezi/acte - dosarul ne-a fost smuls din maini mie si avocatei mele dupa 2 minute timp in care am vazut ca cele 18 pagini si 11 planse depuse de mine la registratura lipseau cu desavarsire, am intrebat judecatoarea si mi-a spus ca nu exista apoi sa gandit si a zis ca exista (adevarul e ca nu la citit de loc si a intrat sa judece cu sentinta in buzunar) cand am dorit sa dezvolt, cand mi-a dat cuvantul si mi-a dat 300 de lei amenda! la primul ordin de restrictie nu a fost dat decat pentru ea! si nu pentru copii! politistul care era la sectia 4 cand plangerea cu pricina ultima mi-a zis - (desi copiii au venit la mine) ca imi da si pentru ei datorita faptului ca exista o custodie unica! eu sunt sigur ca nu s-au aliniat stelele si deodata numai eu am fost neandreptatit, exista cu miile care au renuntat din prima si am prieteni care au renuntat char daca erau cu dovada in mana - a fost o planere la dgaspc s1 in primavara anului 2018 inainte de recursul de la divort cand in urma unei sesizari a mea la dgaspc s1 mi-au spus ca am dreptate in totalitate si se incepuse un proces de decaderea fostei sotii din drepturile parintesti, iar judecatoarea de la recursul divortului a zis ca ia in considerare numai dgaspc s3 desi copii stateau in s1 de vreo 7 luni, psihologul care a facut dosarul a fos dat afara si inca o victorie a feministelor impotriva tatilor si copiilor odata cu infarctul facut de mine in sectia 4 politie cand mi sa spus sa imi folosesc eu telefonul sa anunt ambulanta! ca ei sunt ocupati!
gi-jane2 a scris:
dvs nu ati avut martori la procesul de divort ?
Cand s-a dispus ordinul, nu v-ati putut apara ?
Ordinul prevede sa nu va apropiati nici de copii ?