avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Factura servicii și obținere finantare de la aceeasi ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Factura servicii și obținere finantare de la aceeasi entitate

Bună ziua, am o situație cu care nu m- am mai întâlnit până acum și poate de aceea am ceva suspiciuni legate de ea: un ONG a primit o finanțare de la o instituție de stat și a beneficiat de servicii de la aceeași instituție, în cadrul aceluiași proiect. Pe factura emisă de instituție scrie ” cazare cf. ctr finanțare nr.....” (?). ONG-ul avea linie de buget cu această cheltuială și în această sumă, dar nu era specificat furnizorul în proiect/ contractul de finanțare. Eu m- am uitat în legea în baza căreia instituția acordă finanțările, precum și în L. priv. conflictele de interese, chiar și în L. sponsorizării și nu am găsit că ar fi vreo neregulă, dar mi se pare cam ciudat ca insitutția respectivă să acorde și serviciul respectiv și să și verifice documentele justificative legate de proiect. Ce părere aveți?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ong-sponsorizare Ovidiu-O Ovidiu-O In statut nu apare niciunde ca la randul nostru ca ONG putem sponsoriza. Va intreb- poate de ex. un ONG sa sponsorizeze o suma de bani, pe baza unui contract, ... (vezi toată discuția)
Finanțare nerambursabilă primăria cluj-ong A. Georgescu, TAC.social Cluj A. Georgescu, TAC.social Cluj Bună ziua, Sunt directorul executiv al TAC.social din Cluj-Napoca, o asociație de medicină veterinară socială. Am scris o cerere de finanțare/ proiect, ... (vezi toată discuția)
Conflict de ineterse pirsu_flo pirsu_flo Sunt membru fondator al unui ONG. M-am retras legal din organizatie in urma cu 2 ani. ONG-ul are un proiect finantat din fonduri europene. se considera ... (vezi toată discuția)