avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu firma de recuperari creante

am s eu o problema in urma cu vreo 3 ani chiar 4 am avut un abonament la conex am intarziat cu plata la ei vreo luna si apoi ei mi lau inchis am achitat suma care am avuto si nu mia mai venit nimic apoi dupa vreo 3 ani ma anunta de la top fact ca am o datorie de 900ron eu leam zis sa ma lase in pace ca nu am incheiat nici un contract cu ei si sa nu ma mai deranjeze mau lasat in pace paana acum vreo 6 luni cand din cauza telefonanelor si a somatilor primite mam dus la ei la firma si leam zis sa nu ma mai streseze cu aceea datorie ei miau zis ca datoria a fost de 100 ron dar a ajuns la 900ron in final mau lasat in pace pana acum vreo 4zile cand mau sunat iar sa ma ameninte ca imi trimit dosaru in instanta ce pot face ca mam saturat de ei ma ameninta cu executarea silita eu leam spus ca nu le dau nimik pt ca conexu in 3 ani nu mia trimis nici o factura si acum ma trezesc cu ei pe cap

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)