avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa succesiunev
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa succesiunev

Spuneti-mi unde pot cere restituirea taxei de timbru intr-un proces disjuns , care nu se va pune pe rol decit la terminarea primului. Primul proces a început in 2013 , nu știu cind se va termina, deci vreau sa renunț la acest proces disjuns si va rog sa-mi spune-ți cum trebuie sa procedez .
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Renunțarea la un dosar disjuns care nu este inca pe rol mimi56_manolescu mimi56_manolescu Am un proces de ieșire din indiviziune la o succesiune după bunici. Am cerut ieșirea din indiviziune intre mine si copiii sotiei supravietuitoare a ... (vezi toată discuția)
Proces disjuns , mimi56_manolescu mimi56_manolescu Am cerut intr-un proces succesiune după bunici, in intimpinarea depusa in calitate de moștenitoare , sa se dezbată si moștenirea dintre mine ca fiica si ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ? ioana_26 ioana_26 buna ziua ! am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)