avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renunțarea la un dosar disjuns care nu este inca pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renunțarea la un dosar disjuns care nu este inca pe rol

Am un proces de ieșire din indiviziune la o succesiune după bunici.
Am cerut ieșirea din indiviziune intre mine si copiii sotiei supravietuitoare a tatălui meu, care intre timp a decedat .
Am cerut in intimpinare ieșirea din indiviziune , dar instanța a disjuns in alt dosar care se va judeca cind se v-a termina primul.
As vrea sa cer restituirea taxei de timbru si renunțarea la ieșirea din indiviziune intre mine si copiii sotiei supravietuitoare , care intre timp a decedat

Alte discuții în legătură

Proces disjuns , mimi56_manolescu mimi56_manolescu Am cerut intr-un proces succesiune după bunici, in intimpinarea depusa in calitate de moștenitoare , sa se dezbată si moștenirea dintre mine ca fiica si ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiunev mimi56_manolescu mimi56_manolescu Spuneti-mi unde pot cere restituirea taxei de timbru intr-un proces disjuns , care nu se va pune pe rol decit la terminarea primului. Primul proces a început ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)