Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 elena.s.	                   

Buna ziua!
Sunt angajata secretara la o firma(cu contract de munca pe durata nedeterminata). Pt. ca programul imi permite(lucrez doar dupa pranz), as vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    elena.s.	                   

Buna ziua!
Sunt angajata secretara la o firma(cu contract de munca pe durata nedeterminata). Pt. ca programul imi permite(lucrez doar dupa pranz), as vrea sa ... (vezi toată discuția)

stefanionel8732	                   

Am dreptul la concediu parental platit. muncind cu acte in regula in Franta iar nevasta nascand in alta tara? (vezi toată discuția)
	                    stefanionel8732	                   

Am dreptul la concediu parental platit. muncind cu acte in regula in Franta iar nevasta nascand in alta tara? (vezi toată discuția)

ina2010	                   

Buna ziua
Am o mare nelamurire in ceea ce priveste situatia mea actuala.In curand depun dosarul opentru simulent pentru ca am revenit la serviciu luna ... (vezi toată discuția)
	                    ina2010	                   

Buna ziua
Am o mare nelamurire in ceea ce priveste situatia mea actuala.In curand depun dosarul opentru simulent pentru ca am revenit la serviciu luna ... (vezi toată discuția)