Biscuite otravit 
	    	Utilizator

Biscuite otravit 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Marius931	                   

Buna ziua, de cand se fac plățile la stimulent de inserție  cu suma de  1500 de lei ? Ca am sunat la ajpis și mă tot mint am sunat luna trecută și mi au ... (vezi toată discuția)
	                    Marius931	                   

Buna ziua, de cand se fac plățile la stimulent de inserție  cu suma de  1500 de lei ? Ca am sunat la ajpis și mă tot mint am sunat luna trecută și mi au ... (vezi toată discuția)

dan123456	                   

buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    dan123456	                   

buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

paduflori	                   

Buna seara. Am următoarea situatie: urmeaza sa angajez o persoană care revine în câmpul muncii din concediu se creștere copil. Pentru început, primele 3 ... (vezi toată discuția)
	                    paduflori	                   

Buna seara. Am următoarea situatie: urmeaza sa angajez o persoană care revine în câmpul muncii din concediu se creștere copil. Pentru început, primele 3 ... (vezi toată discuția)