avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Debitele persoanelor arestate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Debitele persoanelor arestate

Buna ziua! Ce se intampla cu debitele din cadrul serviciului taxe si impozite alea unei persoane arestate?Se poate poate emite titlu executoriu? se poate pune sechestru?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
SimonaSSM, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozite andreea644 andreea644 buna ziua in primul rand vreau sa va multumesc pt ajutorul dat si mai am o intrebare : fratele meu are impozit la masina dar nu la platit anul trecut ... (vezi toată discuția)
Sechestru pentru amenzi neplatite a-elena2013 a-elena2013 buna ziua! tatal meu are amenzi neplatite in jur de 9000 lei, iar cand am fost sa platesc impozitul pe apartament mi sa spus ca sa pus sechestru pe apartament. ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar caradis caradis Buna ziua. Eu am o firma micro si contabilul mi-a spus ca trebuie sa platesc si impozit forfetar si impozit pe venituri. Este corect ? Mi-a zis ceva de 550 imp ... (vezi toată discuția)