Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a devenit violent, vorbeste foarte vulgar, ma ameninta si as vrea sa divortez!! Problema este ca eu am investit in apartamentul in care stam, am facut banca , pe care o platesc si mai am de platit ceva timp, asta inainte sa ne casatorim cu cateva luni, iar apartamentul nu este pe numele lui, ci pe al lui socra-miu, iar majoritatea facturilor sunt pe numele sotului si sunt la el, nu am acces la ele!! Precizez ca am domiciliul la adresa apartamentului de 2 ani si locuim aici de 3 ani si cateva luni!!Am facut facturi pe numele lui, deoarece in momentul acela aveam incredere in el, fara sa ma gandesc ca o sa ajung in situatia asta!! Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa-mi recuperez investitia facuta? Ar putea sa-mi ia copii? Ca ma tot ameninta ca nu o sa-mi dea nimic din ce am investit si ca o sa-mi ia copii!! Eu acum cand nasc o sa am nevoie sa imi completeze anumite acte pt depunerea dosarului de indemnizatie pt bebe 2 si o sa refuze, pt ca asa a facut si la bebe 1, ar putea legea sa-l oblige sa mi le semneze?
Divort
rissa
BUNA ZIUA
DORESC SA DIVORTEZ DUPA 7 ANI DE CASATORIE SI AM DOI COPII MINORI PE CARE DORESC SA I AM IN INTRETINEREA INTREBAREA MEA ESTE :DACA DIVORTEZ RAMAN ... (vezi toată discuția)