avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a devenit violent, vorbeste foarte vulgar, ma ameninta si as vrea sa divortez!! Problema este ca eu am investit in apartamentul in care stam, am facut banca , pe care o platesc si mai am de platit ceva timp, asta inainte sa ne casatorim cu cateva luni, iar apartamentul nu este pe numele lui, ci pe al lui socra-miu, iar majoritatea facturilor sunt pe numele sotului si sunt la el, nu am acces la ele!! Precizez ca am domiciliul la adresa apartamentului de 2 ani si locuim aici de 3 ani si cateva luni!!Am facut facturi pe numele lui, deoarece in momentul acela aveam incredere in el, fara sa ma gandesc ca o sa ajung in situatia asta!! Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa-mi recuperez investitia facuta? Ar putea sa-mi ia copii? Ca ma tot ameninta ca nu o sa-mi dea nimic din ce am investit si ca o sa-mi ia copii!! Eu acum cand nasc o sa am nevoie sa imi completeze anumite acte pt depunerea dosarului de indemnizatie pt bebe 2 si o sa refuze, pt ca asa a facut si la bebe 1, ar putea legea sa-l oblige sa mi le semneze?
Cel mai recent răspuns: GeorgyM , utilizator 10:37, 10 Octombrie 2019
luati un martor si faceti un inventar, scrieti pe o hartie ce bunuri ati luat, ale dvs si ale copilului.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! O zi frumoasa!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)
Teroare in casa socrului ContSters335391 ContSters335391 Buna ziua, Eu , sotul meu si copilul nostru traim in aceiasi casa cu socrii nostri de 12 ani. Socrul meu nu m-a suportat niciodata drept urmare au fost ... (vezi toată discuția)
Divort rissa rissa BUNA ZIUA DORESC SA DIVORTEZ DUPA 7 ANI DE CASATORIE SI AM DOI COPII MINORI PE CARE DORESC SA I AM IN INTRETINEREA INTREBAREA MEA ESTE :DACA DIVORTEZ RAMAN ... (vezi toată discuția)