avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

BUNA ZIUA
DORESC SA DIVORTEZ DUPA 7 ANI DE CASATORIE SI AM DOI COPII MINORI PE CARE DORESC SA I AM IN INTRETINEREA INTREBAREA MEA ESTE :DACA DIVORTEZ RAMAN CU COPII PE DRUMURI SI CU DATORIILE ACUMULATE IN TIMPUL CASATORIEI DACA APARTAM IN CARE LOCUIM ESTE TRECUT PE NUMELE NOSTRU DAR A RAMAS IN URMA DECESULUI SOCRILOR MEI MENTIONEZ CA AM FACUT INVESTITII IN EL SI AM MULTE DATORII LA BANCI PE NUMELE MEU VA ROG SA MI DATI UN RASPUNS URGENT
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 12 Noiembrie 2010
cum e apartamentul pe numele vostru, dar ramas in urma decesului socrilor?
Divortul este una si partajul este alta.
Sunt 2 actiuni diferite: puteti sa divortati, dar partajul sa il faceti oricand doriti.
In actiunea de partaj puteti solicita incredintarea catre dvs, a apartamentului. Aceasta numai daca apartamentul este cumparat de dvs. si sotul in timpul casatoriei.
apartamentul nu a fost cumparat de noi personal,ci de soacra mea dar l-a trecut in momentul cumpararii pe numele nostru
dar cu datoriile ce se intampla care sunt pe numele meu ,raman cu ele in caz de divort sau se impart?
sotul e coplatitor la credit?
daca banii luati de la banca au fost folositi de amandoi, puteti cere la partaj o cota mai mare din bunuri, tocmai pt ca dvs ramaneti cu aceste datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi... sweet1981 sweet1981 Doresc o lamurire in legatura cu urmatoarea problema... Acum 14 ani parintii sotului meu au divortat si au impartit apartamentul cumparat in timpul ... (vezi toată discuția)
In caz de divort pitik123 pitik123 buna ziua.... am si eu o mare dilema: in cazul unui divort cine plateste credul existent pe numele socrului meu(decetat) si coplatitor sotia mea..... creditul ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri sunt ca girant sau coplatitor detinand o proprietate? ContSters341336 ContSters341336 Buna ziua, eu si viitorul meu sot vrem sa ne luam o casa. Eu detin un apartament dat de mama mea prin vanzare-cumparare. Logodnicul meu are un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)