Pentru înscrierea mențiunii de stabilire a reședinței în actul de identitate, persoana interesată se adresează Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor pe raza căruia locuiește temporar.
Documente necesare
- cerere pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței
- actul de identitate al solicitantului
- documentul cu care se face dovada adresei de reședință, original și copie
declarația găzduitorului
Dacă solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesară declarația scrisă a găzduitorului, aceasta se consemnează pe cererea pentru eliberarea actului de identitate, în prezența lucrătorului de evidență a persoanelor.
Eu am certificat de cetățenie, certificat de naștere pentru a face buletinul romanesc am nevoie de certificat de căsătorie și mențiunea dedivort ca să mi fac aceste acte trebuie să plec La suceava dar numa pot sama deplasezi la starea civila. Trebuie să fac prin corespondenta tot dar îmi trebuie sa am domiciliu în România și am o persoana care dorește sa ma ajute darnu știu cit durează și ce acte am nevoie.
Viza flotant
Yonut19
(1) Pentru înscrierea mentiunii de stabilire a resedintei în actul de identitate, persoana interesata se adreseaza Serviciului Public Comunitar de Evidenta a ... (vezi toată discuția)