avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri prin programul start-up
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri prin programul start-up

Care sunt etapele de urmat pentru accesarea de fonduri prin programul start-up 2019-2020 ? Vreau sa imi deschid salon de infrumusetare-coafor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 7 Octombrie 2019
Vedeți acest link
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine fonduri nerambursabile pentru a deschide un salon de infrumusetare si slabire elenailie elenailie Doresc sa deschid in Bucuresti un salon de infrumusetare si slabire si as dori sa stiu daca pot beneficia de fonduri europene. Am 27 de ani dar inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Înființare pfa sau srl Adela211 Adela211 Eu și prietena mea dorim sa deschidem un salon manichiura și make up. Eu voi fi pe partea de manichiura și ea pe make up. Cum este mai convenabil PFa sau ... (vezi toată discuția)