Soțul meu a susținut în 2005 lucrarea de licență la Universitatea de Petrol și gaze Ploiesti, după ce a promovat nu a mers să-și ridice diploma, apoi după câțiva ani când am mers să o ridice am aflat că toate actele din acea perioadă au fost ridicate de poliție pt ancheta.Ancheta s-a încheiat zilele trecute și am aflat că deși el a fost la cursuri și a susținut lucrarea de licență aceasta nu este valabilă,politia declarând că foaia matricola emisă de facultate este falsă iar licența nu este legală.Intrebarea ar fii:noi ce putem face, mai putem recupera ceva din banii investiți în 4 ani de studiu daca dam facultatea sau fondatorul ei în judecată?
Cred că a fost acreditată provizoriu, facultatea unde a făcut el ca și alte câteva au fost implicate de acum câțiva ani în scandalul cu diplomele false
Aparati-va aceasta diploma in instanta!
Puneti in discutie ca s-au efectuat in mod faptic acele ore de curs, s-a exercitat profesia ulterior, v-ati prevalat de toate beneficiile ce decurg din emolumentul dreptului, etc!
La momentul înscrierii facultatea era acreditata, parțial acreditata, nu era acreditata? Era o facultate cu taxa?
A fost încheiat vreun contract? În baza contractului s-ar putea cere despăgubiri în instanta.
In timpul cercetărilor soțul a fost chemat vreodată la audieri de către procuror?