Biscuite otravit 
	    	Utilizator

Biscuite otravit 
	    	Utilizator	    

lefterdana 
	    	Utilizator

lefterdana 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Biscuite otravit 
	    	Utilizator

Biscuite otravit 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Costy S	                   

Buna ziua,
Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către  IPJ  – ... (vezi toată discuția)
	                    Costy S	                   

Buna ziua,
Un prieten a promovat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei întocmit de către  IPJ  – ... (vezi toată discuția)

leona777	                   

buna ziua, imi spuneti va rog in baza carei legi si art. se retine pe 2 luni permisul auto daca voi pierde procesul cu IPJ, si daca mie initial mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    leona777	                   

buna ziua, imi spuneti va rog in baza carei legi si art. se retine pe 2 luni permisul auto daca voi pierde procesul cu IPJ, si daca mie initial mi-a fost ... (vezi toată discuția)

EDUARDM	                   

Buna seara ! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 3 intrebari :
1. Ce sanse de reusita am daca contest la tribunal un proces verbal prin care mi s-a ... (vezi toată discuția)
	                    EDUARDM	                   

Buna seara ! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 3 intrebari :
1. Ce sanse de reusita am daca contest la tribunal un proces verbal prin care mi s-a ... (vezi toată discuția)