raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Părinții meu urmează să îmi dea in moștenire o casa la rosu. Nelămuririle mele sunt:
-dupa căsătorie casa devine bun comun?
-daca in timpul căsătoriei dorim sa facem casa locuibila pentru a ne mutam în ea , in caz de divort soțul are dreptul de as recupera banii pe care i-a investit până in acel moment , iar daca este posibil ce acte trebuie sa aiba sa arate contributia facuta dupa casatorie sau este suficient sa se specifice in actul pe care părinți il fac ca sa imi dea casa stadiul la care este case in acel moment?
-daca imobilul este trecut pe mine ca si moștenire, din cauza "orgoliului masculin" se poate ca facturile sa vina pe numele sotului?
~ final discuție ~
 relatie	                   

un imobil dobandit prin mostenire (ca fiu unic), prin certificat de mostenitor, poate face obiectul regimului comunitatii conventionale, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)
	                    relatie	                   

un imobil dobandit prin mostenire (ca fiu unic), prin certificat de mostenitor, poate face obiectul regimului comunitatii conventionale, la momentul incheierii ... (vezi toată discuția)

ionutmcinjau	                   

Buna seara. Sunt tanar, am 23 ani, recent am achizitionat un apartament pe numele meu cu surse provenite astfel ( 80% donatie parinti + 20% surse proprii-job). ... (vezi toată discuția)
	                    ionutmcinjau	                   

Buna seara. Sunt tanar, am 23 ani, recent am achizitionat un apartament pe numele meu cu surse provenite astfel ( 80% donatie parinti + 20% surse proprii-job). ... (vezi toată discuția)

madalina1990	                   

Buna ziua!
Am cateva nelamuriri si as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.Sunt casatorita de 1 an,iar inainte de asta am trait in concubinaj cu actualul ... (vezi toată discuția)
	                    madalina1990	                   

Buna ziua!
Am cateva nelamuriri si as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta.Sunt casatorita de 1 an,iar inainte de asta am trait in concubinaj cu actualul ... (vezi toată discuția)