avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cost onorariu notar in germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cost onorariu notar in germania

Buna. Pentru o simpla declaratie precum nu am produs venit in anumite luni ale anului, cât costă onorariul la un notar in germania? Aproximativ intre suma x si x. La noi este intre 25-50 lei. Apropo, scuze daca am postat in topic gresit.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:22, 10 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La fel de bine puteti întreba cat costa în SUA sau in Argentina
De unde credeti ca putem cunoaște astfel de aspecte?Întrebați pe un grup de fb al românilor care lucrează în Germania, mai degrabă aflați amănunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot cere date personale de identificare pe facebook? asociatia ... PaulHu PaulHu Se pot cere date personale de identificare pe facebook? Asociatia de proprietari din care fac parte are un grup pe facebook si pentru a intra in el solicita ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune padure alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Am mostenit o suprafata de padure de la tatal meu pentru care inca nu am facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Denumire diferita a articolelor. AlexandruE AlexandruE Buna ziua. O simpla întrebare va rog. In cadrul unei firme de distribuție produse non alimentare si alimentare la nivel național. Aceasta firmă poate ... (vezi toată discuția)