avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ORDONANŢĂ nr. 6 din 31 iulie 2019 privind ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ORDONANŢĂ nr. 6 din 31 iulie 2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale

Buna ziua
Odata cu inceperea depunerii online a Declaratiei unice sotia a trebuit sa acceseze Spatiul Privat VIRTUAL.
Cu aceasta ocazie am observat ca avem o somatie de plata pentru suma de 51 lei. Am cerut lamuriri la sectia financiara si tot din SPV
am obtinut o Situatie a obligatiilor fiscale (aici datoria este de 1129 lei).Am inteles ca este vorba de un CASS din anul 2012 in val. de 704 lei (aferent unui contract de inchiriere) la care s_au adaugat alte sume an de an pentru care nu
am primit nicio instiintare de plata. Vreau sa va intreb daca CASS-ul datorat din 2012 nu s-a prescris si odata cu ordonanta nr. 6 din 31 iulie 2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale se sting si accesoriile cumulate la cei 704 lei?

Alte discuții în legătură

ordonanŢĂ nr. 6 din 31 iulie 2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale jonel jonel Buna ziua Odata cu inceperea depunerii online a Declaratiei unice sotia a trebuit sa acceseze Spatiul Privat VIRTUAL. Cu aceasta ocazie am observat ca avem o ... (vezi toată discuția)
Anulare accesorii jonel jonel Buna ziua Odata cu inceperea depunerii online a Declaratiei unice sotia a trebuit sa acceseze Spatiul Privat Virtual. Cu aceasta ocazie am observat ca avem o ... (vezi toată discuția)
Anulare accesorii jonel jonel Buna ziua Odata cu inceperea depunerii online a Declaratiei unice sotia a trebuit sa acceseze Spatiul Privat VIRTUAL. Cu aceasta ocazie am observat ca avem o ... (vezi toată discuția)