avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Folosirea ștampilei în primării
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Folosirea ștampilei în primării

Având în vedere că LEGEA nr. 169 din 7 octombrie 2019, pentru modificarea si completarea art. V din Ordonanta Guvernului, nr. 17/2015, privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare si modificarea si completarea unor acte normative, a fost publicată în Monitorul Oficial.. Primăriile vor mai folosi stampila pe contractele de concesiune/închiriere/vânzare - cumpărare, autorizații de construire, certificate de urbanism, adeverințe etc?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:15, 11 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca am citit bine, legea spune ca nu mai au obligatia sa foloseasca stampile. Asta nu inseamna ca vor fi pedepsiti daca o folosesc. Iar acolo unde exista legi care cer stampilarea, aceasta se va face in continuare.
In schimb, e clar ca nu mai au voie sa solicite de la firme si alte entitati stampilatoare, documente purtand aceste insemne
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila firma RMircea RMircea Mai sunt valabile stampilele firmelor ? Dar unde se mai folosesc stampile? (vezi toată discuția)
Reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Dan.sergiu Dan.sergiu Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Am vazut contracte semnate numai la ... (vezi toată discuția)
Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)