avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consemn la frontiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consemn la frontiera

00:52, 11 Octombrie 2019

Buna seara. Doresc sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Sa va explic putin cazul ca sa intelegeti despre ce este vorba.Aceasta persoana este implicata intr.un dosar de furt plus bani scosi de la bancomat.In acest dosar sunt implicate 5 persoane.4 persoane au fost deja arestate si sunt retinuti cu mandat preventiv de 29 de zile.Cea de.a 5 a persoana din acest dosar nu a fost arestata si nici nu are vre.o instiintare ca ar avea vreun proces sau ca este cautata.Doar ca noi stim ca s.a facut disjunctie de dosar si ca ptr ce.a de.a 5 a persoana continua cercetarile iar celorlati au inceput procedurile de trimitere in judecata.Intrebarea mea este daca este posibil ca aceasta persoana care nu a fost arestata sa fie data in consemn la frontiera.

Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Consemn la frontiera ramonya_32 ramonya_32 Buna ziua,Va rog sa imi spunet daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Va explic putin cazul.Este vorba despre un furt si bani ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)