avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consemn la frontiera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consemn la frontiera

Buna ziua,Va rog sa imi spunet daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Va explic putin cazul.Este vorba despre un furt si bani scosi din bancomat.Sunt implicate 5 persoane.4 dintre ele sunt arestate preventiv iar ptr ce.a de.a 5a persoana s.a facut disjunctie de dosar,ptr ca nu afost gasit la adresa cand a fost cautat.Intrebarea mea este:posibil ca aceasta persoana sa fie data in consemn la frontiera daca pana in prezent nu a fost citat si nici anuntat ca are un dosar?Mentionez ca la adresa veche unde a fost politia sa intrebe de el nu a intrebat despre persoana in cauza ci daca familia mai locuieste acolo.Va multumesc anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: Catalin balan , utilizator 14:46, 7 Martie 2024
Da, se poate. E chiar o măsură logică din moment ce este căutat și nu a fost găsit până acum.
Va multumesc ptr raspuns.
Buna ziua am avot o pedeapsă de 8 ani cu suspendare din care m-am prezentat la an semnat numai patru ani după am plecat an afara și nu m-am prezentat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consemn la frontiera ramonya_32 ramonya_32 00:52, 11 Octombrie 2019 Buna seara. Doresc sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Sa va explic putin cazul ca sa ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 521 nccp parvuminodora parvuminodora Buna ziua, Din continutul Art. 521 (darea in urmarire) ar rezulta ca pentru o persoana aflata in faza de urmarire penala si care nu a fost gasita de politie ... (vezi toată discuția)