avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.Am avut o poprire pe conturi iar firma la care lucrez a virat banii lunar către executor iar in luna august s.a terminat de achitat însă dna executor se pare ca "A uitat "sa trimita către banca adresa de încheiere a executarii si mi.a fost reținută din contul bancar o sumă destul de mare.Ce pot face in acest caz pt ca ,cu siguranță voi fi in pierdere.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:31, 11 Octombrie 2019
Faceți o sesizare scrisă către executorul judecătoresc, prin care cereți lămuriri. Este posibil sa va mai adauge penalizări pe fiecare zi de întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul executarii silite, care este cota lunara ... leonardy44 leonardy44 Buna ziua! in cazul executarii silite, care este cota lunara pe care executorul trebuie sa o retina dintr un cont bancar? contul bancar este ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)