avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAI AM DREPTUL LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAI AM DREPTUL LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE

BUNA ZIUA....SOTIA MEA ESTE INSARCINATA DAR NU LUCREAZA ..EU LUCREZ DE LA 1MAI2009 DAR DE LA 1NOIEMBRIE MI SA MODIFAC CONTRACTUL DE MUNCA DE LA 8 ORE LA 4 ORE...MAI AM DREPT LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE SAU DACA MA DA IN SOMAJ?
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 11:06, 1 Decembrie 2009
Taticii nu pot sa-si ia concediu prenatal si postnatal.
Pot sa-si ia concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani, incepand cu data nasterii copilului. Trebuie sa aveti12 luni inaintea nasterii copilului venituri supuse impozitului pe venit ca sa puteti beneficia.
Puteti intra in acest concediu si sa faceti cerere de revenire la lucru oricand doriti.
MULTUMESC CA MIATI RAPUNS DAR AS VREA SA STIU DACA MAI AM DREPTUL LA CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI PANA LA DOI ANI DACA MI SA MODIFICAT CONTRACTUL DE MUNCA DE LA 8 ORE LA 4 ORE.va multumesc
as mai avea o intrebare sar putea sa ma trimita in somaj daca intru in somaj mai am drept la prenatal
Nu la prenatal!!!
Din somaj puteti intra in concediu crestere copil.
dar am dreptul la somaj daca am contract de munca de 4 ore i am 7 luni lucrate ?

VA MULTUMESC FRUMOS PT RASPUNSURI

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele ... simdav1 simdav1 Buna ziua! Urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele 6 luni am lucrat la 2 companii, la una 8 ore/zi iar la cealalta 4 ore/zi. Cum se face plata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil elena9990 elena9990 Buna ziua, Anul 2010 am lucrat fara intrerupere 8 ore/zi, anul 2011 si 2012 am lucrat 2 ore/zi, 10 ore pe saptamana. Intrebarea mea este daca pot intra acum ... (vezi toată discuția)