avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MAI AM DREPTUL LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MAI AM DREPTUL LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE

BUNA ZIUA....SOTIA MEA ESTE INSARCINATA DAR NU LUCREAZA ..EU LUCREZ DE LA 1MAI2009 DAR DE LA 1NOIEMBRIE MI SA MODIFAC CONTRACTUL DE MUNCA DE LA 8 ORE LA 4 ORE...MAI AM DREPT LA PRENATAL CU CONTRACT DE 4 ORE SAU DACA MA DA IN SOMAJ?
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 11:06, 1 Decembrie 2009
Daca acestea sunt singurele luni lucrate in ultimile 24 atunci nu aveti dreptul la somaj.
Buna ziua,
din pacate nu va incadrati la stagiu: trebuie sa aveti 12 luni lucrate/cotizate in ultimele 24.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele ... simdav1 simdav1 Buna ziua! Urmeaza sa intru in concediu postnatal si in ultimele 6 luni am lucrat la 2 companii, la una 8 ore/zi iar la cealalta 4 ore/zi. Cum se face plata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil elena9990 elena9990 Buna ziua, Anul 2010 am lucrat fara intrerupere 8 ore/zi, anul 2011 si 2012 am lucrat 2 ore/zi, 10 ore pe saptamana. Intrebarea mea este daca pot intra acum ... (vezi toată discuția)