avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare

Un criminal iesit din puscarie de un an si ceva, m a batut si m a amenintat cu moartea, eu am mers la spital, am sunat 112 si evident, am depus plangere impotriva lui, avand si martori in sensul acesta. Il iarta legea sau? Ce se intampla cu el? Imi este teama.
Cel mai recent răspuns: Cris11367 , utilizator 00:40, 13 Octombrie 2019
Dacă există dovezi va fi condamnat și va intra din nou în penitenciar.
Da, exista si am mesajele lui trimise pe facebook, ca mai am putin de trait, ma va ucide si imi duce fetita la prostitutie! M a atacat in strada si m a lovit, amenintat...noroc in cativa trecatori, el fugea sa duca din masina pistolul, asa striga, ca azi ma va lichida.
Am fost la Politia Arad si cel ce m a audiat, parea sictirit si mi a spus ca nu e nimic grav, ca e un nebun si sa imi vad eu de treaba:))
Dc? Trebuie sa mi iau avocat sa ma reprezinte? Nu vreau, decat sa fiu linistit atat eu cat si familia mea, sa imi duc fetita la scoala fara stres.
Cel in cauza, a ucis o batrana si dupa a violat-o, fiind decedata, avea 15 ani cand a comis crima. Si-a violat sora de 14 ani...azi sta cu ea in aceeasi camera.
Eu am fost prietenul ei, pana el sa se elibereze. E gelos poate. In fine, trebuie sa pun avocat sa fiu crezut?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de acuzare! bogdanalarisa bogdanalarisa Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de acuzare! bogdanalarisa bogdanalarisa Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa capitala_2010 Corina Capotã Corina Capotã A revenit in actualitate dorinta romanilor de reintroducere a pedepsei cu moartea. Eu militez in acest sens de mult timp, dar pentru o masura provizorie si nu ... (vezi toată discuția)