Am un ong ptr copii dizabilitati.in acest moment am un contabil cu contract de voluntariat.acesta va inceta(deoarece va intra in icc).eu voi fi nevoita sa caut alt contabil.Contabilul actual este trecut in statutul asociatiei.trebuie modificat si statutul?
multumesc!
Contabilul nu trebuie sa fie trecut in statutul asociatiei. Nu confundati contabilul cu cenzorul. Numai acesta din urma trebuie sa fie trecut in actele constitutive.
Nu are sens sa se treaca in statutul asociatiei identitatea contabilului, nici macar a cenzorilro sau membrilor Consilului Director. A fost o ideea foarte neinspirata, sa eliminati cat de repede din Statut si Actul Constitutiv asemenea referiri nominale la contabil. Contractul cu cel nou nu trebuie consemnat in niciun act de gen Statut. Act COnstitutiv...
Buna ziua
Am vazut ca ati scris ca ati avut o cotabila cu contract de voluntariat. Imi puteti da detalii cum ati procedat? Contabila era angajata undeva?
Multumesc frumos.
dar ce conteaza? Contabilul trebuie sa fie membru CECCAR, Ca activeaza ca salariat sau activeaza independent (PFI) sau ca e asociat intr-o firma de contabilitate...