avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Înregistrarea în SPV ca persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Înregistrarea în SPV ca persoana fizica

Buna ziua,
Cum mă pot înregistra în SPV, că persoana fizica, am văzut că îmi cere număr document, dar nu am primit nimic de la ANAF?
MulțumescÎnregistrarea
Cel mai recent răspuns: Laaur , utilizator 08:36, 16 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la ei la ghiseu si va ajuta daca nu ati primit nicio decizie de impunere in ultimii ani din care sa luati acel cod.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Dacă depun declarația unică pt persoana fizica fără venit, acum, și dacă între timp mă angajez, cât ar trebui să achit la anaf?
Mă refer la contribuțiile de sănătate,
Mulțumesc.

Am înțeles că tb plătit, 1248 lei/an, pot să achit 104 lei/luna, că atât vine!!
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass 2019 mirfc mirfc Cum se poate achita suma de 1248 lei pentru contributia la sanatate a persoanelor fizice fara venit, care au optat pentru plata contributiei, in cate transe a ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate persoane fara venit teodora91 teodora91 Buna ziua, Fiind persoana fara venit, astazi depus declaratia unica si am platit contributia la sanatate la ANAF - 1248 lei si urmeaza sa ma duc la CASMB. ... (vezi toată discuția)