avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare sanatate persoane fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare sanatate persoane fara venit

Buna ziua,

Fiind persoana fara venit, astazi depus declaratia unica si am platit contributia la sanatate la ANAF - 1248 lei si urmeaza sa ma duc la CASMB. 1. Pentru ce perioada mai exact este valabila contributia aceasta? 2. La CASMB este nevoie de inregistrarea declaratiei in spatiul virtual sau este de ajuns sa merg cu ea fizic, alaturi de chitanta si act de identitate?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:46, 15 Noiembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este de ajuns sa mergeti cu ea fizic, stampilata de cei de la finante daca ati depus-o la ghiseu. Alte detalii de la CASMB puteti afla.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul contributiilor minime de plata catre stat mihaela_minciuna@yahoo.com mihaela_minciuna@yahoo.com Buna ziua Care este cuantumul contributiilor minime datorate statutului (asigurari sociale si asigurari sociale de sanatate) pentru a beneficia de asistenta ... (vezi toată discuția)
Aș dori să plătesc cass în mod voluntar, ca persoană fizică. catalindumitr90 catalindumitr90 Aș dori să plătesc CASS în mod voluntar, ca persoană fizică, fără să am venituri. Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)
Declarație unica Costin85 Costin85 Bună ziua, Am reușit într-un final sa depun declarația unica,pe veniturile din jocuri de noroc, asta după ce am primit scrisoarea acasă de la Anaf! Am ... (vezi toată discuția)