avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda vigneta plătită Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda vigneta plătită Ungaria

Locuiesc in Anglia. Am trecut de 2 ori prin Ungaria. Cu 2 mașini diferite. Am.cumparat vigneta de fiecare data. Dar de fiecare data am.primit scrisoare cu amendă ,cum că nu am.platit-o. una on-line, că era coada imensa la peco și un la peco. Am sunat la firma engleza care mi-a trimis înștiințarea, am trimis dovada plății dar ei tot insista cu diverse, trimiteți certificatul masinii-poza, dovada din nou, apoi după câteva luni îmi trimit alta scrisoare, cum că mi-au mărit amenda(triplată). E aberant. Dacă totuși refuz sa o plătesc, ce se poate intampla? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:20, 16 Octombrie 2019
Si ce treaba are firma engleza in toate astea?
Nu trebuia sa primiti amenda de la autoritatile maghiare?
Incercati sa discutati cu CNAIR-ul maghiar ( sau cum se numeste a ei...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vingneta ungaria smirceav smirceav Buna, sper sa ma puteti ajuta În septembrie anul trecut am venit cu masina din Spania in Romania. Masina in acea perioada era cu numere de Spania, ulterior ... (vezi toată discuția)
Amenda vignetta tranzit ungaria plătită la lukoil Stetco ilie Stetco ilie Care este procedura pentru a dovedi efectuarea plății vignet-ei tranzit ungaria, având în vedere primirea unei amenzi pentru neplata acesteia, deși ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)